DSpace university logo mark
Advanced Search
Japanese | English 

NAOSITE : Nagasaki University's Academic Output SITE >

Author 野崎, 征宣: 18    link image

Click each list header to sort the list

Select All
Date Title Author Download
2001-05-15 かまぼこの火戻りに伴う各種構成タンパクの免疫電子顕微鏡観察(平成 12 年度日本水産学会九州支部大会) 廣瀬, 岳史; 原, 研治; 野崎, 征宣; 橘, 勝康; 槌本, 六良 448
1975-12 かまぼこ原料を目的とするトカゲエソの冷蔵 野崎, 征宣; 田端, 義明; 金津, 良一 379
1988-03 かまぼこ製造における減塩化について 福田, 耕一; 野崎, 征宣; 田端, 義明 1068
1987-03 アミノ酸添加魚類筋原繊維の水の状態と温度安定性との関連性 野崎, 征宣; 田端, 義明 498
1986-11 チキンペーストのかまぼこへの利用適性について 野崎, 征宣; 増元, 勲; 田端, 義明 420
2001-03-15 マアジ肉のかまぼこ形成能の季節的変動 大迫, 一史; 山口, 陽; 清原, 満; 野崎, 征宣 451
2001-03-15 ワニエソ筋原繊維の脱水に伴う水の状態変化とタンパク質変性に及ぼすアルギン酸ナトリウムの添加効果 本村, 宏; 野崎, 征宣 375
1986-07 魚肉ゲル弾性と水の状態 1.誘電特性からみたアミノ酸添加の影響 平岡, 教子; 横山, 哲夫; 野崎, 征宣; 田端, 義明 1070
1991-08 魚類筋原繊維の加熱ゲル形成に及ぼすアミノ酸の影響 野崎, 征宣; 市川, 寿; 田端, 義明 558
1987-11 魚類筋原繊維の水の状態と温度安定性に及ぼすL-グルタミン酸ナトリウムの影響 野崎, 征宣; 田端, 義明 644
1989-03 魚類落し身の利用加工に関する研究-1 : エソ落し身の鶏卵乳化加工について 後藤, 信治; 野崎, 征宣; 田端, 義明 578
1976-08 酸化剤,SH試薬のかまぼこの"あし"形成能に与える影響 田端, 義明; 野崎, 征宣; 金津, 良一 699
1974-12 水産動物中の無機成分に関する研究-3 : 九州西方海域産水産動物の筋肉および内臓中のカドミウム,亜鉛,銅,鉛および鉄の含有量について 野崎, 征宣; 宮原, 昭二郎 379
1997-03 淡水産魚類の塩ずり肉のゲル化特性 常, 江洲; 市川, 寿; 野田, 奈々恵; 後藤, 信治; 野崎, 征宣 838
2002-03 長崎県産煮干しイワシの加工特性-Ⅰ -煮干イワシの大きさと化学的性状- 安達, 町子; 野崎, 征宣 2968
2006-01-15 長崎産ボラ卵巣およびからすみの成分評価 伊藤, 克磨; 松嶋, はるか; 野崎, 征宣; 大迫, 一史; 松林, 法寛 410
1975-08 凍結貯蔵したホンワニエソから試製したかまぼこの品質 田端, 義明; 野崎, 征宣; 金津, 良一 393
1975-08 氷蔵したホンワニエソから試製したかまぼこの品質 田端, 義明; 野崎, 征宣; 金津, 良一 298

 

Valid XHTML 1.0! Copyright © 2006-2015 Nagasaki University Library - Feedback Powerd by DSpace