DSpace university logo mark
Advanced Search
Japanese | English 

NAOSITE : Nagasaki University's Academic Output SITE > Faculty of Fisheries > Articles in academic journal >

ワニエソ筋原繊維の脱水に伴う水の状態変化とタンパク質変性に及ぼすアルギン酸ナトリウムの添加効果


File Description SizeFormat
suisan67_2_274_279.pdf669.54 kBAdobe PDFView/Open

Title: ワニエソ筋原繊維の脱水に伴う水の状態変化とタンパク質変性に及ぼすアルギン酸ナトリウムの添加効果
Authors: 本村, 宏 / 野崎, 征宣
Issue Date: 15-Mar-2001
Publisher: 社団法人日本水産学会
Citation: 日本水産学会誌 = Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries. 2001, 67(2), p.274-279
URI: http://hdl.handle.net/10069/21557
ISSN: 00215392
Relational Links: http://ci.nii.ac.jp/naid/110003145265/
Rights: 社団法人日本水産学会 / 本文データは学協会の許諾に基づきCiNiiから複製したものである
Type: Journal Article
Text Version: publisher
Appears in Collections:Articles in academic journal

Citable URI : http://hdl.handle.net/10069/21557

All items in NAOSITE are protected by copyright, with all rights reserved.

 

Valid XHTML 1.0! Copyright © 2006-2015 Nagasaki University Library - Feedback Powerd by DSpace