DSpace university logo mark
Advanced Search
Japanese | English 

NAOSITE : Nagasaki University's Academic Output SITE > Faculty of Fisheries > Articles in academic journal >

異なる温度に保存したコイの筋原線維の小片化に及ぼす順応温度の影響


File Description SizeFormat
suisan69_6_948_954.pdf774.57 kBAdobe PDFView/Open

Title: 異なる温度に保存したコイの筋原線維の小片化に及ぼす順応温度の影響
Authors: 三嶋, 敏雄 / 藤井, 潤 / 橘, 勝康 / 槌本, 六良
Issue Date: 15-Nov-2003
Publisher: 社団法人日本水産学会
Citation: 日本水産学会誌 = Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries. 2003, 69(6), p.948-954
URI: http://hdl.handle.net/10069/21586
ISSN: 00215392
Relational Links: http://ci.nii.ac.jp/naid/110003145617/
Rights: 社団法人日本水産学会 / 本文データは学協会の許諾に基づきCiNiiから複製したものである
Type: Journal Article
Text Version: publisher
Appears in Collections:Articles in academic journal

Citable URI : http://hdl.handle.net/10069/21586

All items in NAOSITE are protected by copyright, with all rights reserved.

 

Valid XHTML 1.0! Copyright © 2006-2015 Nagasaki University Library - Feedback Powerd by DSpace