DSpace university logo mark
Advanced Search
Japanese | English 

NAOSITE : Nagasaki University's Academic Output SITE > Faculty of Fisheries > Bulletin > Bulletin of the Faculty of Fisheries > 第9号 >

魚肉蛋白の研究―2 : 数種の軟体動物の"ミオプロテイド"について


File Description SizeFormat
suisan09_079.pdf156.55 kBAdobe PDFView/Open

Title: 魚肉蛋白の研究―2 : 数種の軟体動物の"ミオプロテイド"について
Other Titles: Studies on the Protein of Fishes―II On the "Myoproteid" in a few Molluscan Protein
Authors: 八坂, 茂 / 宮原, 昭二郎 / 田端, 義明
Authors (alternative): Yasaka, Shigeru / Miyahara, Shojiro / Tabata, Yoshiaki
Issue Date: 31-Jul-1960
Publisher: 長崎大学水産学部
Citation: 長崎大学水産学部研究報告, v.9, pp.79-81; 1960
Abstract: 1.数種の軟体動物の非凝固性蛋白についてしらべた結果TabIe 1のように存在することがわかった.2.非凝固性蛋白を沈澱させるためには1O%タンニン液を用い, pH4.2にすればよく,そのときが沈澱の生成が最大となることがわかった.
URI: http://hdl.handle.net/10069/31804
ISSN: 05471427
Type: Departmental Bulletin Paper
Text Version: publisher
Appears in Collections:第9号

Citable URI : http://hdl.handle.net/10069/31804

All items in NAOSITE are protected by copyright, with all rights reserved.

 

Valid XHTML 1.0! Copyright © 2006-2015 Nagasaki University Library - Feedback Powerd by DSpace