DSpace university logo mark
Advanced Search
Japanese | English 

NAOSITE : Nagasaki University's Academic Output SITE > Lectures and Symposiums > 平成19年度 長崎大学 コラボ産学官交流会 >

県特産品「煮干」-必須微量栄養素セレン供給源としての再評価-


File Description SizeFormat
P_02.pdf197.7 kBAdobe PDFView/Open

Title: 県特産品「煮干」-必須微量栄養素セレン供給源としての再評価-
Authors: 吉田, さくら / 高橋, 順子 / 原武, 衛 / 小野, 正博 / 中山, 守雄
Issue Date: 30-Jan-2008
Description: 平成19年度 長崎大学コラボ産学官交流会 平成20年1月30日(水)於長崎大学 ポスターセッション
URI: http://hdl.handle.net/10069/9877
Type: Presentation
Appears in Collections:平成19年度 長崎大学 コラボ産学官交流会

Citable URI : http://hdl.handle.net/10069/9877

All items in NAOSITE are protected by copyright, with all rights reserved.

 

Valid XHTML 1.0! Copyright © 2006-2015 Nagasaki University Library - Feedback Powerd by DSpace